Z občutkom…

19 03 2010

Danes sem bila precej neproduktivna. Vrhunec dneva pa je gotovo bila pečica, katere vrata je razneslo še pred jutranjo kavo.

Poleg tega, da sem pometla razbitine in pomila posodo od včeraj nisem kaj dosti napravila. Počasi sem si tekom dneva dolpotegnala epizode nadaljevank in nanizank, ki jih še spremljam. Itak so ostale samo še tri, ker Bones sem se naveličala, True Blood je bilo konec druge sezone, takrat ko so ostali komaj začeli z novimi, pa še to sem na koncu bolj zaradi Erika gledala, kot pa kaj drugega, ker so res pobrali vsa mitološka bitja in vampirje, pa volkodlake in ko deneš to v mikser… no pa imaš nadaljevanko. Mi je pa všeč komad in nasploh cela špica. Aja, sej res. Gossip Girl sm tut gledala. Ma k se sam onegavijo med seboj in pol sploh ne vem če nej še gledam al ne. Meh, bom drugič, če mi bo spet dolgčas.

Najbolj me itak zabavajo geeki iz Big Bang Theory in so edina serija trenutno na sceni, ki jo lahko pogledam večkrat. Cougar town je naprimer zabavna nadaljevanka primerna predvsem za ženske, ampak jo lahko gledam samo enkrat. Za Vampire Diaries pa še ne vem, kolikokrat jih lahko gledam, sam najbrž tut samo enkrat, pa naj bo Damon še tko hud. Sej razen BBT te moje nadaljevanke niso noben presežek, ampak me zabavajo. Za razliko od Heroes in Lost pa Kva je še ena k je ful popularna, aja Prison break. No pa heroes sem pogledala dve sezoni in pol, pol pa sem se naveličala, ker omg vsa ta drama in tut Sylar ni zadost hud, da bi trpela vse te presežke problemov, težav in zapletov. Prison break sem nekoč videla delček epizode na televiziji… Lost, no to sem pa vidla 8 minutno obnovo vseh sezon na you tubu in morm rečt, da me je prepričala, da je Lost bedn. Mislim, otok, ki potuje skozi čas in zdaj ga vidiš, zdaj ga ne. Pa en tip k je že umrl in pol k se je otok prestavu nazaj je kr iz preteklosti uletu nekam. Bah, kr neki.

No sej ne rečem, me pritegnejo nadnaravne stvari, kot so vampirji in čarovnice ampak mam svoje meje in unga, ka je že? Aja, Supernatural… no tega ne gledam.

Scrubs. Te mam prišparane za na televizijo. Kadar jih ujamem po tv, jih gledam ampak dolpotegnala jih pa ne bom.

LOL.. Sploh nisem hotla pisat o nanizankah, ki jih gledam ali pa se mi zdijo nevredne moje pozornosti. ADD mutch?

No, medtem ko sem čakala, da se mi dolpotegne zadnji del vampirskih dnevnikov, sem pa tole naredila. In nekje vmes med gledanjem nadaljevank in photoshopanjem oz. lightroomanjem (ker v bistvu je levji delež obdelave opravil lightroom) sem razmišlja o filingu. To je stvar o kateri sem na začetku mela namen pisat, pa potem skrenila s poti. Jes delam po filingu. Največkrat sploh ne vem kaj delam, ampak se na koncu vse lepo poide. Problem mi nastane, kadar nimam filinga. Sploh. In potem nekaj na blef… tko kot sem pač vidla na you tubu. Sam ni to to. Tko da, še so nadgradnje mene na vidiku, čeprav se mi trenutno mogoče zdi, da sem na neki mrtvi točki s katere težko napredujem še bolj. Ampak je možno, ker tole gotovo ni vse, kar sem.

Ma dej, sej grem spat zdej k itak ne vem več, kaj bluzim. Sej v moji glavi ma smisel, sam tle med pixle prepleteno pa ne vem če. ma kaj me briga, sej ti ni blo treba do konca prebrat :P

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi3 odzivov v “Z občutkom…”

19 03 2010
sparkica (23:55) :

… vseeno sem prebrala do konca :D Obdelana fotka mi je všeč. Fejst :D Raztreščena vrata pečice pa malo manj :S

20 03 2010
kaktuskaktus kaktuskaktus (08:30) :

ii hvala :)

ma sej una vrata, so sam mal dan popestrila :D

24 03 2010
JebeshPechico (20:03) :

Točno tkole je nm 2 tedna nazaj raznesl vrata na pečici :D

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !