Lešnikov puding in kontemplacija.

7 08 2011
…you see, I refuse to be blue…
YouTube slika preogleda

Luštkan komadič, nekako kar primeren temu o čemer razmišljam zadnje pol ure. No, čeprav sama razmišljam bolj v splošnem in mogoče lahko povlečem celo vzporednico z Mr. Darcyem v Pride and Prejudice, ampak to predvsem zato, ker celotno zgodbo čisto preveč dobro poznam, sploh ker sem danes jo začela gledat že tretjič v parih tednih. Preveč se strinjam, ampak ne morem si pomagat. Sej počnem še druge stvari zraven, da se vsaj malo branim.

V glavnem razmišljam o tem, kako grem. Kako ne znam in nimam potrebe po ohranjanju stikov z ljudmi, kateri so bili na neki točki v mojem življenju zelo prisotni. Nimam niti potrebe po tem, da bi bila v stiku z družino. Sem in tja se nekdo od njih spomni name in vzpostavi stik, ampak ko se pa vidimo, si pa nimamo dosti za povedati. Najbrž zato, ker nekako dvomim, da bi z odobravanjem poslušali pripovedke o tem, kako smo dali fotke šupkov v dvigalo in kako smo to isto dvigalo obleki v vato, ali pa ga prepredli s selotejpom. Dvomim, da bi si ob nedeljah pri kosilu namesto Wernerja ali pa Saške zavrteli moj noise komad in da bi sploh poslušali komad do konca že če bi jim ga samo želela pokazat.

Dobila sem sms neke modelke, ki se vsake toliko spomne name. Res sva bili sodelavki slaba dva meseca, ampak ona je taka, da ji pomeni nekaj to ohranjanje stikov. Zanimivo… sama po nekem času sploh ne upam več vzpostavit stika, ker mi je čudno. Mogoče bi s kom še hotela bit v stiku, pa ne upam.. no čeprav, niti ne no.

In vsake toliko popolnoma zamenjam svoje okolje. Grem in se ne oziram nazaj. Sem zelo prilagodljiva tako.. eh, tole nima več nobenega cilja. Grem rajši gledat tutoriale o HTML-ju in CSS-u in vseh teh čarovnijah, katerih skrivnosti razvozlavam zadnje čase.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviKomentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !