To all my stalkers :)

27 12 2011

Damn. Zanimivo, kako vsake toliko in zadnje čase kar pogosto folk priznava, da spremlja moje internetne podvige.

evo, za soundtrack pa neki kar mi je you tube dans prijazno pokazal:

Shlohmo s komadom Teeth

YouTube slika preogleda

Pa da nadaljujem z razmišljanjem o mojih stalkerjih. Ja, kakšni so že borderlajn stalkerji in take tut mal poblokiram po raznih googlovih storitvah.

Tko, k se kej pogovarjam s kom, pa sm se zadnjič recimo hotla pohvalt, kir hud film sm gledala, pa en model izstreli:

“DRIVE!

“Ja, kak si vedu?! “

“You gave me a bone and I chewed on it.” se zareži s tistim svojim psiho stalkerskim nasmeškom.

Valda sm takoj spomnala, da sm mu prejšnji dan povedala za enega od mojih blogov, ker so tam objavljene fotke moje knjige, katero sem podpisano dobila direkt iz New Yorka, kar je tut zanimiva zgodba, ampak je na tem mestu ne bom pravila, ker verjamem, da vsi k tole berete že itak vse veste, ker pač preberete vse kar napišem, ker vam je dolgčas al ne vem zakaj bi še kdo hotu brat vse tole. Mislim resno, razn če se vam dopade komad, ki ga dam tkole zraven, da ni treba na suho brat.

Zakaj sploh pišem o tem? Ja zato, k sm dans že napisala eno objavo pa sm jo pol zbrisala, ker je bla slaba in sm namesto tega sam eno vrstico o tem, kako sm napisala in zbrisala celo objavo pustila. In ljudje so bili razočarani, ker so pričakovali ful nek tekst, da ga bojo lahko prebrali.

Ja klinc, ful tenks pizda, sej človek tle še jezn nima za kej bit in pol ne more grdo govorit oziroma pisat in pol kr neki nabija, sam zato da nastaja nek tekst in omg, lej to no… v glavnem ja, thnx k spremljate moje življenje na internetu, kljub temu da veste, da je men za vaše internetne aktivnosti eno figo mar :)

Jah, kaj čm.. nism brez razloga kaktuskaktus. Sej bi bla bodeča neža, sam to je preveč.. no, čist iskreno nism sploh pomislila na to takrat, ko sm delala svoj prvi blog in sm si rabla nek niknejm izmislit in tale kaktuskaktus je pa ravno zadosti poseben in zgovoren, da je samo še par birokratskih podvigov stran od tega, da postane trademark.

Evo, kul je nč posebnega, sam en veseu preostanek leta vsem mojim stalkerjem še zaželim in zaključim. S kakšnimi globokimi modrostmi se bom pa prišparala za drugo leto.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi2 odzivov v “To all my stalkers :)”

27 12 2011
M (14:08) :

Eni smo samo lurkerji :P

29 12 2011
kaktuskaktus kaktuskaktus (09:53) :

sej brez vas bi pa nam blogerjem itak blo dolgčas :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !